Måns igår och trött som tusan idag

Tjosan :)
 Först tänkte jag typ bara berätta att jag var och kollade på måns igår och tog lite bilder. Det var helt okej faktiskt :P Kommer ju så sällan nån hit som man vill se så är ju kul när nån kommer :)
 Idag har jag varit supertrött, vet inte varför men antar att det är sån där "vårtrötthet".
 Ska dra igen nu, ingen lång blogg idag, sorry :S

Kramiz

Lipsyl och väääntan :P

Hejsan :)
 Idag på KUF så gjorde vi lipsyl, det tog en saaaatans tid (med andra ord tills Bella efter en halvtimme kom på att man kunde koka vatten i vattenkokaren och hälla i vattenbadet) innan bivaxet började smälta. Vi använde bivax, olivolja och honung, sen någon mint doft sak eller nått :P Det bev riktigt bra, trots att över halva gruppen var tvungna att gå innan bivaxet smält :P

 Idag hade vi inga kul lektioner typ... matte, samhäll, spanska och engelska.. Alla var rätt sega :P


Kort dag :D

Hejsan!
 Idag slutade vi tidigt för lärarna skulle göra något tråkigt på eftermiddagen. 
 Först hade vi spanska, då fick vi tillbaka proven som jag inte trodde att det gått bra på alls... Det visade sig dock att jag hade fel, jag fick 53 av 55 vilket var MVG så jag är grymt nöjd :D
 Sen hade vi en lab, gjorde svartkrut *pang bom pang*. :P
 Efter skolan bar det hem och sedan vidare till tandregleringen igen, jag "lyckades" ju i förrgår göra en vacker spricka i min tandställning så fick ta avtryck igår för att göra en ny... blääk, segt som sjutton.
 Sen cyklade jag och mamma och köpte ritkol, hade egentligen beställt från panduro men det var slut på lagret så fick bli att köpa själv och det gick ju bra (tror dessutom det var rätt mycket billigare på claes ohlson hur det nu stavas).
 Sen har jag suttit här och pluggat... samhäll och engelska imorgon... jippie (erkänn ni nästan hörde min irioni?)

Kramar

Inget särskilt typ..

Tjosan :)
 Eftersom jag nu fått höra att det faktiskt finns vissa som LÄSER min blogg (blev enormt imponerad :D) så får jag väl ta och skriva lite oftare. :)

 Min dag har i det stora hela varit rätt seg och segare lär den väl bli eftersom jag så fort jag skrivit klart detta ska sätta mig med samhällskunskapen... sååååå skoj, eller inte. Nåja, först hade vi matte, då var jag lika "överambitiös" som vanligt och gjorde typ bara en sida eller nått, men ligger iaf hyffsat bra till så har bara några få uppgifter att göra hemma.
 Sen studietid, då fixade vi först med power pointen till redovisningen på fredag och sedan satt jag med lite annat folk och pluggade på det jag skulle redovisa bland annat. 
 Någon fisk till lunch, fast tog allternativet, någon korv av något slag. Inte direkt gott men det gick att äta.
 Sen bestod eftermiddagen som alltid på tisdagar med vad jag kallar "tråkigt, värre, värst" (dvs spanska, samhäll, engelska). Fast det kanske iofs inte stämmer helt längre, idag var spanskan helt okej vi hade någon läsförståelse som vi skulle skriva en sammanfattning av  två och två. Vi gick dock inte in på riktigt så många detaljer som man antagligen skulle.
 På engelskan kollade vi på någon seeeeg svartvit film, trist som sjutton. Tror den hette Tsotsi eller något i den stilen, det är ingen film jag direkt rekomenderar, den var grymt seg.

 Sen blev det lite KUF efter skolan då, ingen lab idag eftersom de inte fått tag på något bivax eller vad det nu var som de inte hittat och det var typ larver i den som skolan hade eller nått (urk). Men blir lab nästa vecka iaf, det är faktikst rätt kul där, är inte riktigt som folk tror att vi är enormt seriösa och laborerar och sen går. Man får fika också ;) Hihi :P Idag fick vi någon chokladtårta och någon typ vetelängd eller vad tusan det heter. 

Nej nu är det dags att kasta sig in i samhällskunskapen, hoppas jag överlever och inte dör av tristess. :P

Kramiz 


Varit sjuk...

Tjosan! :)
 Som man kan förstå av rubriken så har jag varit sjuk, där har ni anledningen till att jag inte bloggat på några dagar. Är inget roligt att bara läsa "Idag har jag hostat och snörvlat" sedan nästa dag "Idag har jag snörvlat och hostat". 
 Ledig imorgon :) Studiedag, grymt skönt :D

Kramiz


Neongrönt nagellack!

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade neongröna nagellack. Det är fullkomligt underbart (hade dessutom beställt en enormt underbar ljusblå :D) . Så nu har jag neongröna naglar istället för orange ;)
 Sitter och pluggar ihjäl mig på spanskaglosorna. Har hur många som helst tills imorgon... bläääk. Men det fixar sig, kan ganska många av dem iaf.
 
 Vi jobbade med projektet idag (det som inkluderar biologi, engelska samt bild) och jag jobbade med min affisch. Konstaterade först när jag bara kollade på alla de där små minimala ränderna som jag hade på bordet framför mig att detta kommer aldrig någonsin bli en zebra. Men det blev det faktiskt och jag måste medge att jag är nöjd. :) Har dock inte limmat klart med alla än, men jag är på god väg och det var inte så svårt som jag trott (att jag x-antal gånger var nära på att riva sönder allt är inget som behöver nämnas... :P). Men alla ränder såg ju nästan likadana ut, det var det som gjorde det hela svårast. Lovar att slänga in en bild här när jag är klar.

 Nej nu ska jag ge mig in i pluggandes ounderbara värld igen... :S

Kramiz

Snödropparna börjar titta fram :D

Nu har snödropparna börjat titta fram :) Bilden är tagen för sisådär en halvtimme sedan i vår trädgård så våren kommer nog även detta året :P
 Min dag började med en mattelektion, helt okej måste jag medge. Fattar iaf lite gällande de där... ja vad det nu är vi gör... :P 
 Sedan hade vi en på tok för lång föreläsning i samhällskunskap om internationell ekomoni där man fick kämpa för att inte somna. Att enbart ha föreläsning på långa lektioner borde förbjudas, man sitter ju och gäspar var femte sekund det är ju pinsamt. 
 Sedan studietid där vi satt och planerade inför redovisningen i engelska/biologi/bild. Den här gången var vi mer seriösa än sist. :P
 Under spanskan så planerades det att den skulle flyttas fram så att vi har den där vi annars skulle ha lunch, vi får ju iofs sluta tidigare då men bör nog ta med mig någon macka eller liknande.
 På svenskan fick jag veta att jag haft 0 % kopierat när urkund gjorde sin undersökning. Vi skickade ju in arbeterna till urkund för att programmet där skulle kolla så att vi inte kopierat. Min lärare hade aldrig tidigare innan vår klass varit med om att någon fått 0 % och i vår klass var det rätt många som haft det så det var rätt häfitgt :)
 Jag var inte med på idrotten eftersom jag är världens snörvelmonster så jag tog det lite lugnt och antecknade åt dem som var i gymmet.
 Nej nu börjar det lukta mat ifrån köket så ska gå och höra vad det kan bli för något :)

Kramizz