Diskussioner

Kommentera
Hejsan!
Hos farmor idag förekom som vanligt många intressanta tankar och teorier om allt mellan himmel och jord.
Ulrika hade sina funderingar om hur man slänger sopor på en återvinningstation och undrade om man behövde ha med sig en stege för att få ner en sopsäck med papper i en container. Då kom farmor med förslaget att om hon la ner alla papper i badkaret och ställde sig och stampade på dem så tog de mindre plats och om hon hade tur kunde hon då slippa åka till en återvinningsstation. Av någon ytterst underlig anledning har jag en känsla av att man inte brukar lägga ner alla papper man ska slänga i badkaret och stampa på dem i vanliga fall? :P

 Nästa diskussion som jag tänkte nänmna här handlade om Ulrikas födelsedag i mars. Hon önskade sig billiga tallrikar eftersom de skulle vara väldigt kortvariga (med kortvariga menas alltså att hon lyckas tappa dem i golvet). Då kom förslaget att hon skulle skaffa sig papptallrikar fast de var tydligen ännu mer kortvariga än sådana av porslin. 
 
 Sedan klagade Ulrika över att Telenor smsade henne för att tacka henne när hon betalat mobilräkningen. Hon påpekade då att elverket inte gjorde likadant vilket ledde till att jag föreslog att hon skulle ringa elverket och kräva det. Fast hon tyckte visst inte att det skulle vara bättre om elverket också smsade. Hon gillar ju inte riktigt något som har med mobiltelefoner och dylikt. Det enda hon ju egentligen är för är kopieringsmaskiner och skruvdragare, vilket man kan läsa om i det här inlägget.

Nej nu ska jag sitta här och plåga dammråttorna i mina högtalare som eventuellt inte gillar Nordman en stund innan det är dags att ge sig in i pluggandets underbara värld.

Kram