4 dagar kvar

Hejsan
Jag tänkte ge mig på att skriva ett inlägg som är längre än två rader, en spännande utmaning som jag inte gett mig på de senate veckorna. Något säger mig dock att jag redan nu innan jag egentligen ens börjat skriva mitt inlägg är uppe i denna omfattning.
Om 4 dagar tar jag studenten. Om 4 dagar. 4 dagar. Om 4 dagar är jag klar med gymnasiet helt och hållet, och kan börja ägna mig åt sådant jag gillar (eh... typ... celler? :P). Jag är rätt nöjd med min prestation under gymnasietiden, särskilt nu i trean. Känns ju knappast som att kan kan vara missnöjd när jag denna termin fått mvg i alla kurser jag läser utom fysiken (som jag fick vg i, men det är jag också supernöjd med, för fysik är inte riktigt min grej). När jag går ur gymnasiet har jag 17.75 i genomsnitt, satt och räknade på det i förrgår. Visst hade det varit trevligt att komma över 18, men 17.75 är verkligen inte fy skam det heller. Det är mer än vad jag trodde att jag skulle få, kan jag ärligt säga. Självfallet finns det kurser där jag med all säkerhet hade kunnat få ett högre betyg än vad jag fick, men att sitta och gräma sig över det tjänar jag absolut ingenting på. Grymt mycket bättre att vara glad för de 11 mvg jag fått, istället för att tjura över de andra kurserna ^^ (Sen kan man förstås vara lite småirriterad över att majoriteten av mina mvg ligger i femtiopoängare, men inte något jag kan göra åt den saken oavsett så).

Nåja, nu orkar jag inte skriva mer, och skulle jag göra det skulle ni väl drabbas av någon typ av chock i jämförelse med mina tidigare inlägg. ^^

Hejs

På onsdag

På onsdag tar jag studenten. Det känns mysko, blandade känslor. Men det blir nog bra.

Nu ska jag läsa Bo Baldersson igen, hejs.

Jag lever

Hej. Jag tänkte mest säga att jag lever.


Hejs.

Var är tiden?

Var tusan tar tiden egentligen vägen när man behöver den som mest? Den finns i överflöd på håltimmar och dylikt, men när den väl behövs försvinner den fort som attan. Tiden är ett mysterium. Fysiklaborationer också. Låt oss avskaffa dem båda, gärna omgående.

(Okej, vid närmare eftertanke, laborationer i fysik är bra, åtminstone när man inte behöver skriva labrapport)

Hej.

Repris #2

Hej
Precis som i det här inlägget kör vi det här inlägget i repris. Med samma undantag som sist, dvs att jag inte fyller år. Sen byter vi också ut bokens titel till Besatt istället för Glöm mig inte och En andra chans. Funderade just över varför jag alltid läser böcker av samma författare när jag ska ha biologiprov.

Har köpt studentklänning idag också, bästa med att köpa en klänning är helt klart vetskapen om att man slipper det de kommande åren :)

Hejs.