Hej jag bloggar... Igen

TITTA JAG HADE RÄTT! Så fort jag började blogga igen började färre kolla min blogg.
Dagens tips: Vill du ha färre bloggläsare - börja blogga!

I ren protest får ni en bild från min föreläsning (som fortsätter om 5 min).


Ledsen snö

God morgon folk. Jag är på väg upp ur sängen, visst är det otrooooooligt spännande. Funderar över hur länge björndjur kan överleva på mars. Spännande tankar.
Snön som under gårdagen förgyllde vår tillvaro är i princip borta, den kände sig nog mobbad när alla skrev på ansiktsbok om hur ledsna de var på den. Elakt :C Den kommer på besök och det första som händer är att alla blir griniga på den. Stackarn. Nästa gång den kommer ska jag bjuda den på te. Eller eh... Kanske inte.

Hejdå folk


Snö!

Titta snööööö!


Organisk kemi

Hej det snöar. Rätt mycket. Snö är mysigt. Men jag orkar inte fota snön för då måste jag resa på mig. Och om jag ska resa på mig måste en massa annat folk också göra det. Jag har rast och har kommit på att man kan blogga ifrån iphonen och skicka med små söta bilder på anteckningar! TITTA VAD FINA OCH FÄRGGLADA DE ÄR! :D Jag har organisk kemi. Jag gillar organisk kemi. Det är myyyyysigt. Men nu börjar min föreläsning snart igen. MEN TITTA JAG BLOGGAR! Få inte en chock.


Hejdå folk! :D 
(Nu kommer jag säkert skrämma bort alla läsare som uppenbarligen läser min blogg när jag inte skriver)

Nästan vår

TITTA DET ÄR NÄSTAN VÅR. Jag borde införskaffa en cykel. Och kurslitteratur för nästa kurs. Och ballerina choko. Det sista är viktigast. Helt klart. Bäst jag går ner till affären istället för att blogga.

Hejdå :D
(..eh.. ja jag vet att mina blogginlägg är så sjukt givande numera. Jag har ett... liv? Eller något. I alla fall så pass att bloggande känns överskattat, men det kanske går över. Känslan alltså, jag tänkte ha ett liv fortsättningsvis också)