Valt "fel program" för att ha tillträde till datorsalarna.

3 kommentarer
Hejsan
Nu ska jag gnälla lite här igen.
Vi var idag i servicecentrum för att undersöka varför våra GU-kort inte fungerar för att komma in i datorsalen eller in på skolan efter att den låst. Vi antog givetvis att det var ett fel som de skulle åtgärda, men så var tyvärr inte fallet. I och med att vi molekylärbiologer inte tillhör sahlgrenska akademi så ska vi inte ha passerkort till medicinarelängan. Det låter ju helt fantastiskt... Jag vet inte ens om det Är några andra än vi molekylärbiologer som läser där dagligen och trots detta inte får passerkort? Tack tack. Rättvist och bra. Eller inte.

Dem som tillhör sahlgrenska akademi är alltså (som ni ser, inte vi molekylärbiologer): Vad jag förstått (rätta mig om jag har fel) är det som så att flera av dessa har FÄRRE föreläsningar i medicinarelängan än vad vi har? Hittills har alla våra föreläsningar i alla kurser vi läst och ska läsa resten av terminen i medicinarelängan, men det ger oss uppenbarligen inte skäl att få komma in i datorsalen. Låter det inte fantastiskt rätt och riktigt?

Någon som förstår varför vi stackars molekylärbiologer inte ska få komma in i datorsalar eller i lokalerna för att vi inte tillhör Sahlgrenska akademi? Känns ganska intressant. De verkade förövrigt inte ha några planer på att förändra detta, eller visste vem vi skulle vända oss till om vi ville ha en förändring. Däremot så kunde vi VÄNDA OSS TILL NÅGON MED PASSERKORT OCH FRÅGA OM DEN KUNDE SLÄPPA IN OSS. Eh... Jo men precis. Jag känner ju fantastiskt många som pluggar ovanstående program och dem som pluggar där är väl Säkerligen är JÄTTESUGNA på att komma rusande när jag vill ta mig in i datorsalen och släppa in mig, eller?
 
1 Katrin:

skriven

låter ju himla dumt... luska vidare du och försök få ändring tycker jag

2 Katrin:

skriven

vad heter du där då? se till o bli kompis med mej =)

3 Malin:

skriven

Det där är ju helknasigt! Jag är i princip aldrig i Medicinarelängan, vi har bara haft föreläsningar där under en kurs i vintras, men ändå funkar mitt passerkort där. Du får höra av dig till mig så får jag komma och öppna :P