God jul!

Hejsan!
Har knappt skrivit någon blogg på ett tag, har helt enkelt ingen ork för tillfället, sorry.  Sitter och försöker förgäves få ordning på novellen. Himla jobb att skriva egentligen, trots att det är sjukt roligt. Även om man har lov så tar ändå skrivandet nästan så pass mycket tid att man knappt har tid med det...

God jul!

Kramizzz

JULLOV!

Hej!
 Jaha, så hade man jullov då! :) Jag är otroligt glad, fick MVG i svenska och musik, G i spanska, idrott, slöjd och engelska sen VG i resten. Så jag är jättenöjd!

Sorry, ingen lång blogg, ska njuta av jullovet och lägga mig i soffan för att läsa!

Kramizz

Köpt julklappar

Hejsan Hoppsan!
Varit och kollat på julklappar. Hittade dock inget, sen var jag hos en kompis och kollade lite på film.
 Skriver lite här,  på "Ingen räddande ängel". Den ser helt okej ut än så länge. 
  Var på teater i fredags, en GRYMT bra! Rätt coolt, för två av de som spelade hälsar på mig när de träffar mig (vilket nog kan bero på att vi har haft den som vikarie, de gör dock inget då så de är bra vikarier).
 Inga fler läxor den här terminen vilket lär bli otroligt skönt! Man tänker hela tiden "Åh jag måste plugga". Sen kommer man på att man inte alls behöver plugga. Fast jag behöver kanske göra lite matte, ligger lite efter och har en matteläxa som jag inte gjort. 
 Ska spela upp mormor gråter på lördag, lite nervös. Har ju en aplång replik där i början. Den här veckan kommer nog mest gå ut på att få veta provresultat (hade ju en miljard prov föregående vecka) och prata lite betyg och liknande.
 Ska till tandläkaren på torsdag, hoppas jag inte har några hål. I och för sig så borde väl tandläkarna när jag spänner skroten sagt till om det var något stort hål som de såg när de kollade runt där inne. Så håll alla tummar ni kan för att jag INTE har några hål!

Ha det bästast!

Kramizzz

MAMMA JAG VILL HA GODIS!

Hejsan!
I dag på hemkunskapen så hade vi läxförhör på konsumentkunskap, muntligt. Sen var en fråga vad affärerna gör för att få oss att köpa mer när vi handlar. Svaret var bland annat att de sätter godiet vid utgången. Läraren sa "Tänk er en fredags eftermiddag och en mamma står med ett femårig barn som skriker MAMMA JAG VILL HA GODIS!!!!!!!" Hon skrek det med röst som en ledsen femåring och just då så stack den andra hemkunskapsläraren in huvudet. Ni kan ju gissa om hon såg förvånad ut när vår Hk-lärare stod och skrek "MAMMA JAG VILL HA GODIS!!!". Vi började skratta =)

Ha det bäst!

Kramizzz

Snyggt!

Hej!
I dag har vi gjort iordning här i arbetsrummet, det blev jättefint. Nytt skrivbord, två grejer med lådor och sen har vi tagit bort en stor låda med leksaker som ändå inte gick att öppna (och som man ändå inte hade någon lust att öppna eftersom det inte fanns något annat än leksaker i). Det är JätteJätteFint =)

Ha det bäst!

Kramizz


Oj...

Hej!
I dag var vi hos farmor, plötsligt när vi satt och åt lunch så bröajde det forsa varmvatten ur kranen i köket (alltså tänk att du sätter på kranen på högsta och sen bara låter det rinna). De försökte ringa säkert 10 olika nummer utan reslutat och ringde till slut 112. De gav oss ett nummer som vi skulle ringa men på det numret sa de att de inte hade något med det ärendet att göra. Min faster började blir rätt förbannad vid det här laget och ringde om igen upp ett av de där numren där ingen svarat tidigare. Nu svarade någon och de sa att någon skulle komma och hjälpa oss. Det kom en gubbe som kollade på kranen och sa direkt "En sån har jag inte". Om blickar kunnat döda så hade den där gubben legat död nu med tanke på min fasterns min. Han lyckades i alla fall fixa något och sen var det någon annan som skulle komma och fixa det helt riktigt.

Kramizzz